pit-men Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Sprawdź osłonę kabli zasilających wszystko co masz w klapie bagażnika Edytowane 12 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1x Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Sprawdziłem klapę. Cieknie przy wycieraczce. Dzięki Edytowane 1 Listopada 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Nowa uszczelka wycieraczki w ASO 7zł, nr : 8200001918 http://megane.com.pl/page/hosting-zdjec/zdjecie.html?z=hosting_zdjec_1467365563__imag0229.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonn Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Podepne się pod temat. Jeśli chodzi o mnie to mam podobny problem tylko od górnej wewnętrznej strony klapy. W miejscach gdzie znajdują się składania plastikowej obudowy klapy. Wczoraj zauważyłem we wstecznym lusterku ze kapie mi woda. Po otwarciu ewidentnie było widać ze z tych miejsc. Macie tez tak czy Wiesio kowal coś tam kiedyś klepac u siebie w stodole i nie zrobił jak potrzeba? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Przecieka trzecie światło stop - było na forum, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawonq Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Odświeżę temat, ponieważ mam podobny problem - z wodą w klapie. Doszło juz do tego, że woda gromadziła się w dziurze pod koło zapasowe. Chcę ściągnąć plastiki zakrywające międzyinnymi otwór pod wycieraczkę, jednakże nie mam pojęcia w którym miejscu są pochowane zaczepy. Jeśli jest taka możliwość to wolę uniknąć ich połamania. Czy trzeba zdjąć także plastik zasłaniający trzecie światło stopu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi