gangi Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Witam, Renault megane III kombi. Nie działa mi tylna wycieraczka i zamek klapy bagażnika. W schemacie bezpieczników ich nie znalazłem. Gdzie one są ? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Bezpieczników takich nie znajdziesz, powyższe elementy zasilane są bezpośrednio z modułu komfortu kabiny. Są za to bezpieczniki zasilające ten moduł. Występują pod nazwą "moduł elektroniczny kabiny". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gangi Opublikowano 23 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Dzięki za odpowiedź. Będę szukał wśród tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Nie działa mi tylna wycieraczka i zamek klapy bagażnika. W schemacie bezpieczników ich nie znalazłem. Gdzie one są ? Proponuję sprawdzić kabelki na przejściu klapa/nadwozie, bardzo często w tym miejscu przewody nie wytrzymują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gangi Opublikowano 23 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Co do tylnej wycieraczki to jednak bezpiecznik u mnie nr 25 (może komuś się przyda). Zamek klapy bagażnika niestety nadal nie działa. Sprawdziłem przewody przy klapie i bezpieczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-starjack- Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Witam, jak rozwiązałeś problem nie otwierającej się klapy? mam te same objawy, nie działa wycieraczka i zamek w klapie. Sprawdziłem: - kable przy klapie (wizualnie i nie znalazłem przetarcia) - przycisk klapy (rozbierałem i czyściłem) Bezpiecznik sprawdzałem wszystkie, może przeoczyłem? Co sprawdzić? i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi