Barnaba27 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam:) znalazłem w wyszukiwarce post na ten temat, ale niestety nie ma tam odpowiedzi na temat wyjęcia gniazda zapalniczki w celu wymiany przepalonej żarówki, może któryś z szanownych kolegów mi podpowie jak wyjąc przedmiotowe gniazdo zapalniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Zdejmujesz: - listwę nad schowkiem pasażera, - prawą zaślepkę (tą z przełącznikiem wyłączającym poduszkę), - schowek, - od strony kierownicy małą zaślepkę, - ramkę okalającą radio / sterownik klimatyzacji. I dostajesz się do gniazda zapalniczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 dzięki za radę popracuje nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Podbijam, bo chciałem od gniazda zapalniczki zrobić zasilanie do kamerki. Nie wyjdzie to ustrojstwo normalnie od frontu?, jak patrzę na fotki w necie to są tam jakieś zatrzaski i wtyczka od tyłu. Trzeba tyle rozbierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Zapalniczka będzie Ci wyłączać kamerkę przy starcie silnika i ja restartować, ja zasilillem z oświetlenia przy lusterku i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Nie pomyślałem o tym. A gdzie schowałeś ładowarkę do usb/5v?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi