hubert20 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Witam w ubiegłym tygodniu stałem się szczęśliwym posiadaczem Renault Megane III, 1,4 TCE, 2010 rok. Niestety pod maską obok filtra powietrza brakuje rurki. Chciałbym prosić o pomoc w znalezieniu takiej rurki lub o jakieś przydatne informację ułatwiające zakup rurki. Poniżej załączam zdjęcia. Za pomoc z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Nie wiem, o którą rurkę chodzi, ale łap schemat: https://www.catcar.info/renault/?lang=en&l=c3Q9PTUwfHxzdHM9PXsiMTAiOiJNb2RlbCIsIjIwIjoiTVx1MDBlOWdhbmUgSUlJIiwiMzAiOiJLWjBMIiwiNDAiOiJNYW51YWwiLCI1MCI6IjEzIEZ1ZWwgc3VwcGx5IFwvIEFpciBmaWx0ZXIgaG9zZXMifXx8bm9wcnM9PTE0OTV8fGJyYW5kPT1SZW5hdWx0fHxub3ByPT0xNDk1fHx0eXBlPT1LWjBMfHxjYXRfaWQ9PU18fGltZz09fHxncnBfaWQ9PTEzfHxzdWJHcnBfaWQ9PTEzRA%3D%3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Może chodzi o rurkę do odprowadzania par z akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert20 Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Faktycznie zdjęcia bardzo tragiczne bo robione maszynką do mielenia mięsa. Jutro zrobię jeszcze dokładniejsze z zaznaczeniem tego miejsca. I wtedy bym jeszcze prosił o pomoc bo jakoś żaden z tych elementów załączonych przez meganecoupe02 mi nie podchodzi na 100 %. Wydaje mi sie że chyba chodzi o rurkę z numerem 25 sugerując się fotografia na tej stronie załączonej przez meganecoupe02 ( bardzo przydatna stronka z góry za linka dziękuję ). Edytowane 15 Listopada 2016 przez hubert20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzadki Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Kolego hubert20, może chodzi Ci o nr 16 w tym linku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert20 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Załączam zdjęcia lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 nie masz podłączenia do rezonatora, czyli brakuje Ci rury: http://allegro.pl/megane-iii-rura-wlot-dolot-powietrza-rezonatora1-5-i6534010294.html a może i całego rezonatora jeśli był jakiś dzwon.. najczęściej nie wstawiają tego, bo drogie a nie widać http://allegro.pl/renault-megane-iii-1-6-rezonator-powietrza-i6604462987.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi