czolgajsie Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Cześć, znalazłem ofertę samochodu z 2011 Renault Megane III z silnikiem 1.5 dci i przebiegiem 141 tysięcy. Silnik pracuje równo, zapala od razu bez żadnego problemu. Samochód jest poleasingowy i trochę martwi mnie przebieg. Ostatnio był w serwisie na sprawdzeniu silnika i powiedzieli, że jest okej. Silnik jest suchy, nie ma żadnych wycieków. Ogólnie wydaję się w porządku, jednak ten przebieg. Powiedzcie proszę czy jest się czym stresować i czy po takim przebiegu z silnikami 1.5 dci 90 KM dzieje się coś złego. Jakieś typowe usterki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Poleasingowy z takim przebiegiem to raczej powinien być prawdziwy i ja bym się nie przejmował. Serwis samochodów raczej dba o floty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolgajsie Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Problem polega na tym, że samochód jest po naprawie lakierniczno-blacharskiej na boku. A wpisu w książce serwisowej nie ma oraz raport z autodna nie pokazuje żadnych napraw. Samochód po leasingu niby, a jednak nie ma jasnej historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Pomiar punktów bazowych, czujnik lakieru. Pewnie naprawa lakiernicza poza ASO robiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolgajsie Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Wyszło, że prawy bok był lakierowany ponownie oraz na masce jest trochę szpachli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Problem polega na tym, że samochód jest po naprawie lakierniczno-blacharskiej na boku. A wpisu w książce serwisowej nie ma oraz raport z autodna nie pokazuje żadnych napraw. Samochód po leasingu niby, a jednak nie ma jasnej historii Nie mogłeś tego w pierwszym wątku napisać? <_< Bo zaraz będzie zgadywanka - my piszemy swoje, a ty odkrywasz dalsze karty historii auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolgajsie Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Po co mnie przedrzeźniasz No właśnie nie, bo dopiero teraz się dowiedziałem po otrzymaniu raportu z autotesto Regulamin pkt. 5.13 Prezes Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja bym odpuścił, szkoda późniejszych nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Przeczytaj temat, może Ci ochota przejdzie ? ;Silnik 1.5 dci 90KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olos47 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Jak auto we flocie to olej na 99% zmieniany co 30 tyś km. Większość takich aut jest brutalnie traktowanych. Zimny i od razu but w podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi