gregorus Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witajcie. Dziś po prawie roku użytkowania auta, już w trasie gdy chciałem włączyć radio okazało się że jest zakodowane. Zwyczajnie pyta o kod. Ktoś wie od czego tak samo się mogło zakodować? Z autem wszystko inne sprawne - rano normalnie odpaliło, normalnie dojechałem do pracy, światła itp też ok. Ostatnio jeździłem przed weekendem i wtedy radio działało normalnie. Ktoś coś podpowie? Z góry dzięki. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Z którego roku auto masz? KOD znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorus Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Rocznik 2005. Kod ponoć jest naklejony na radiu, nigdy nie musiałem używać to osobiście tam nie zaglądałem. Jak wrócę z pracy to pod domem wysunę je i sprawdzę. Bardziej mnie interesuje dlaczego tak samo zaczęło się o kod pytać...ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jak już wysuniesz i kodu nie znajdziesz, zrób zdjęcie naklejki na radiu i wrzuć tutaj. Damy Ci kod Mogła Ci się kostka z zasilaniem rozpiąć, może luźna klema, może słaby AKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 chwilowy zanik prądu może takie coś wywołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorus Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) No i po pracy. Udało się wysunąć. Kod był napisany flamastrem. Poprawiłem tylko kable i kostki na przyszłość. Kod zadziałał i radio gra jak przedtem. Tylko dalej nie wiem jakim cudem tam był zanik prądu. Wszystko inne działa i działało rano bez zarzutu. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Bardziej mnie interesuje dlaczego tak samo zaczęło się o kod pytać...ktoś coś wie? Mogło paść zasilanie od podtrzymania pamięci. Zresetowało się z powodu słabego akumulatora i dlatego pyta o kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorus Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Postanowienie noworoczne - nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy :!: A czy wtedy cała reszta by działała poprawnie? Tzn. auto po weekendzie stania odpaliło elegancko i otwieranie drzwi czy światła drogowe też ok. Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Edytowane 2 Stycznia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 A czy wtedy cała reszta by działała poprawnie? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorus Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 A czy ktoś mi łopatologicznie w dwóch zdaniach wyjaśni jak to możliwe że na słabym aku zakodowało się radio a zamki/pilot, odpalanie i światła działały jak talala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Może to był pik i światła nie zdążyły tego wyłapać, bo bezwładność żarówki jest duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi