Patrix85 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 No a jak z żarówkami, bo jutro chce kupić, bo daję auto to zlokalizowanie nieszczelności w klimie i skoro już będą mieli zdjęty zderzak to wymienią mi żarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Żarówki wymień sobie sam na spokojnie przez nadkole przy okazji ćwicząc zginanie dłoni i nadgarstka w kilku miejscach. Warto posiąść tą umiejętność bo przecież nie będziesz zrzucał zderzaka za każdą przepaloną żarówką, a potrafią się one przepalać dość często. Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrix85 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Od zeszłego roku przepalił się jedna i wiem jak je wymienić ale skoro zrzucą zderzak to niech to machną. I te żarówki co wybrałem są ok inne lepsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jak tak to gitara Ja mam w soczewkach Megalight Ultra +90%, tacie do Clio 2 ze słoikami wsadziłem +120%. Ogólnie żarówki tej firmy są ok, a jaki model wybierzesz zależy od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrix85 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 W sklepie koło mnie są te co dałem w linku, bo mają dobre opinie. Albo Philipsy +30%, ale nie wiem czy ona są jedne czy kilka rodzajów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Poszperaj, a znajdziesz wiele tematów z opiniami o żarówkach bo ten nie dotyczy ich szeroko pojętej jakości tylko czasu życia. Wszystko zależy od tego gdzie jest Twój priorytet (barwa, natężenie, żywotność, itd.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi