kamilc72 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam! Mój problem to słabe odpalenie po np.8h kręci kręci rozrusznik później przerywa i znów muszę wcisnąć start znowu kręci kręci i odpali z tyłu wydechu chmura dymu! Teraz tak wymieniłem filtr paliwa jest w 100% szczelny było ok i pózniej znowu problem z odpaleniem ,akumulator jest zdrowy w 100%.Wymieniony czujnik temperatury również nie potrzebnie. Zaraz wrzucę zdjęcia z komputera delphi odnośnie wtrysków. Pomocy! Dodano: 14 lut 2017 - 13:11 Zamieszczam zdjęcia z komputera delphi odnośnie wtrysków i dziwny parametr temperatury. cięcie Regulamin dodawania zdjęć Wiesz co to PrintSreen P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Wygląda to na problemy z wtryskami .Podepnij pod Clipa .Spróbuj odpalić na Plaka i zrobić przelewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilc72 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Połączono w jeden temat. Jednak nie wtryski, rozrusznik do wymiany, regeneracji. Ktoś próbował sam wymieniać?? jakieś wskazówki manual? Powiedzcie gdzie znajduje się początek przewodu masowego? Witam, Stwierdzono u mnie że rozrusznik jest w kiepskim stanie i tak jest kręci kręci a silnik nie odpala. I dlatego prosiłbym o jakieś instrukcje dotyczące demontażu rozrusznika, bo chcę go oddać do regeneracji. Jeszcze jedno... chodzi o przewód masowy, gdzie znajdę jego początek? Mechanik mówił żebym go sprawdził czy nie jest zaśniedzony przy mocowaniu, bo efekt może być mizerny po zmianie, regeneracji rozrusznika. Pozdrawiam, Wie Kolega co to spacja? Proszę ją stosować. Aston76 Edytowane 15 Lutego 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Powiedzcie gdzie znajduje się początek przewodu masowego? Na klemie "-" przy akumulatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilc72 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Raczej chodzi mi gdzie przy silniku,skrzyni jest masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi