nero84 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Witajcie, przymierzam się do wymiany wszystkich filtrów w aucie i chciałem także wymienić filtr paliwa - mój silnik 1.6 benzyna 115km KM, 2005 rok przed liftem. Nie mogę jednak nigdzie upewnić się czy na pewno ten filtr jest wymienialny - część osób pisze że w silniku 1.4 jest zintegrowany z pompą a w 1.6 jest osobno. Jak to jest ostatecznie i w którym jest miejscu no i czy jest na pewno wymienialny? Edytowane 15 Lutego 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Było wielokrotnie, Jeżeli jest to na baku, widoczny w okolicy tylnego prawego koła, mniej więcej pod siedzeniem tylnym. Nie ma, to zintegrowany z pompą paliwa w baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Hmm... w okolicy lewego koła. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 No tak, racja toż to MII Ja tak trochę z rozpędu ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc95 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) To gdzie jest ten filtr paliwa w 1.6 16V bo chcialem wymienic w swojej Megance 2 z 2006r.I nigdzie go nie moglem znalezc. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 21 Czerwca 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi