derek89 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Chciałem powitać wszystkich forumowiczów. Prosił bym o ocenę samochodu z linku poniżej, czy wszystko jest zgodne z oryginałem, a może coś było kombinowane przy zewnętrznym wyglądzie pojazdu. Byłem na oględzinach i nic nie wskazuję na to że samochód miał jakieś przejścia. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-9-dci-130km-nawigacja-hands-free-grandtour-ID6yLNW7.html Dziękuję z góry za wszystkie opinie użytkowników na temat w/w pojazdu. Maciek. Edytowane 1 Marca 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Bardzo fajny wóz, ale czemu pali się check na desce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derek89 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) No właśnie nie znam tematu kontrolek w Megane III z tego co właściciel mówił to przypomnienie o wymianie oleju (?) Sprawdzając pojazd w bazie autodna na zdjęciu z Francji przed przywiezieniem do PL check także się świecił. Posiadam Toledo II i u mnie "check" to świecąca kontrolka z silnikiem w Megane chyba też takowa się znajduje ? Edytowane 1 Marca 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 "Zewnętrznie ładnie się prezentuje. NIE MA RDZY! " normalnie padam na kolana, co za okaz ... Nawigacja raczej Polski nie ma wgranej . Auto na letnich oponach, więc na handel pewno wystawione dobre pół roku temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi