Marek1288 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Witam mam jedno pytanko jestem od niedawana posiadaczem Renault Megane II z 2003r. i nurtuję mnie jeden fakt, codziennie jezdze do pracy samochodem jakiś 5-6km i temperatura silnika wzrasta do połowy i mam do was pytanie czy to normalne czy coś jest nie tak ? Z góry dziękuje za pomoc :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dokładnie do której kreski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Połowy nagrzania czy połowy wskaźnika? Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1288 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Do połowy wskaźnika temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Obstawiam że wskazanie jest OK, ale niech się wypowiedzą właściciele MII. W SCII też wskazanie dochodzi do połowy - około 90st C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ma się zatrzymać wskazówka na 3 kresce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Dokładnie, w granicach 3 kreski. Generalnie to chyba zawsze te wskaźniki temperatury są w autach tak skalowane, że dla prawidłowej pracy silnika wskazówka jest ustawiona mniej więcej poziomo lub pionowo, zależnie jak tam została ona w zegarach umiejscowiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 U mnie jest tak i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi