Rysiob Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Witam. Żeby nie zakładać nowego tematu podepnę się pod ten. http:// https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-5dci-gt-line-xenon-panorama-navi-ID6yP37n.html Taka Megane się pojawiła w moim mieście i zamierzam ją obejrzeć. Ogólnie wiem, na co zwracać uwagę,ale liczę,że spostrzeżenia użytkowników tego modelu pozwolą mi wyłapać więcej niuansów. Co o niej myślicie ? I tutaj kolegę zmartwię. W tych tematach zakładamy zawsze swój temat a nie podłączamy się pod już istniejący. Aston76 Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Nic podejrzanego na zdjęciach nie widzę, cena trochę niska jak na import, obowiązkowo zweryfikować w Tandem-ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyfluence Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 W opisie sprzedający podaje, że auto sprowadzone z Niemiec a tablica rejestracyjna ma literkę B? Może tylko to podkładka do reklamy swojej firmy? Sprawdź ile kosztuje ten rocznik z tym wyposażeniem w Niemczech, wtedy będziesz miał lepszą orientację. Ja nigdy nie kupuję samochodów sprowadzonych. Powodzenia, aby wszystko okazało się ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Silnik pięknie wymyty więc na pewno będzie widać co temu autu dolega ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Rozmowa z handlarzem na temat auta - nie do przyjęcia - UWAGA HANDLARZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiob Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Byłem tam w sobotę oglądać. Generalnie auto wyglądało bardzo fajnie, głównie dzięki specyfikacji (pakiet gt line, felgi, kolor). Po bliższym przyjrzeniu się widać sporo rys (do podkładu, w tym także takie dość duże). Największą uwagę zwróciłem na tył - lewa strona ewidentnie robiona, zderzak montowany albo na szybko, albo niedbale - odstawal wyraźnie od błotnika. Do tego nadkola plastikowe z tyłu pogiete od strony zderzaka, co też sugeruje, że były uszkodzone (wątpię,by się tak uszkodziły przy zdejmowaniu). Poza tym ogólnie auto wyglądało fajnie, ale patrząc przez pryzmat pozostałych samochodów, przebieg też wydawał się dyskusyjny, choć mogę się mylić i tutaj jedyne "ale" jest pod kątem tego, co wydarzyło się blacharsko. Szukam dalej Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwiater Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Nic podejrzanego na zdjęciach nie widzę, cena trochę niska jak na import, obowiązkowo zweryfikować w Tandem-ie. Jestem nowy na forum, co to jest "Tandem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 ASO Renault w Częstochowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi