Dziambel Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Cześć koledzy, padł mi przewód klimatyzacji ten który wychodzi od skraplacza nr 924900018r. Jako że nie ma zbytniego wyboru, bo albo nowy z ASO za 500zł swoją drogą chora cena, albo używka za 100zł, to zastanawiam się czy pchać się w tą używke, miał ktoś już taki problem? Może ktoś wymieniał na używany i czy nie było problemu, ewentualnie ma ktoś namiary na jakiś sklep gdzie dostanę jakiś zamiennik. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ale co poszło wąż czy rurka ? Jak wąż to podjechać do firmy która zakuwa węże hydrauliczne wymienią i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwik1984 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Jak rurka, to w pracy spawam tigiem takie rurki aluminiowe. Mysłowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Niedawno wymieniałem rurkę od sprężarki, aluminium plus gumowy wąż i jest OK. Uważam, że lepiej kupić używany oryginał niż kleić to co jest. Za rurkę z przesyłką zapłaciłem 25 zł, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Dzięki koledzy, chyba jednak kupię używkę bo cena ASO to kpina, mój dam do spawania najwyżej i będzie awaryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi