gwro Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 To wszystko zależy czy auto zamawiałeś, czy brałeś z placu. Jak z placu to może mieć starszego RLinka. Od stycznia 2017 zaczęli montować nowszą wersję (z zablokowanym AA) ale pozbywali się też starszych - więc jest to loteria. Od kwietnia 2017 montowali już nowszą wersję z odblokowanym oficjalnie Android Auto. Datę produkcji można sprawdzić np. tu po VIN http://carinfo.kiev.ua/cars/vin/renault (czasami zdarzają się delikatne przekłamania +-1 miesiąc) lub w salonie powinni podać (mogą sprawdzić u siebie w systemie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaboss Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 A takie coś może??? Odpali się AA w naszych Rlinkach z systemem 2.2 https://s.click.aliexpress.com/e/3bXJc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteks Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Twój link nie działa. Przynajmniej u mnie. Też mam wersję 2.2. więc jak coś wykombinujesz w temacie mirror linka to daj proszę znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Ludzie! Nie mylcie MirrorLink i AndroidAuto! To są różne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaboss Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 No to czy odbicie lustrzane naszego smartfona można jakoś odpalić na systemie 2.2.... jak to dwie różne rzeczy ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteks Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Szkoda, Ale na szczęście pojawiła się w końcu jakąś sensowna aktualizacja map tomtom na 12.2017 więc już nie ma takiej tragedii z tymi mapami... To już druga aktualizacja w przeciągu kilku miesięcy gdzie do tej pory miałem wersję map chyba z 2015 co było kpiną. Nie mniej jednak bez porównania jest korzystanie z androidauto, a firmowa nawigacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Dnia 2.11.2018 o 23:42, barteks napisał: do tej pory miałem wersję map chyba z 2015 co było kpiną No to dziwne bo 2016 miałem już od mniej więcej marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishaxxx Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Mam rlinka z softem 2.x.x.x już pogodziłem się z tym że nie będę mieć AA jendak wpadłem na pomysł aby podmienić radio Lanr14 na wersję z softem 3.3.x.x. Problem polega na tym że mam DAB radio a wszyskie rlinki z softem 3.3.x.x nie mają głowicy radia DAB (jedynie te z kadjar, te jednak nie mają gniazda blado zielonego ktore to chyba wzmacniacz antenowy) czy ktoś z was pomoże znaleźć rlink 2 lanr14 lub lanr16 z softem 3.x.x.x i brązowym gniazdem anteny DAB. Nie chce pozbywać się dab kosztem android auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi