Pifko Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Witam. Od pewnego razu pojawił się problem ,otóż rana na zimnym silniku jak dojeżdżam do świateł na zimnym silniku gaśnie. Odpalam go ale też nie zawsze. Ostatnio rano mi odpalił i zgasł. Odpaliłem drugi raz i było ok. Co to za objawy mogą być? z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Jedną z przyczyn może być brudna przepustnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Gaśnie na LPG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pifko Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Na lpg nie gaśnie. Jak sie rozgrzeje silnik to śmiga. Gorzej na zimnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Jak kolega wyżej, zobaczyłbym czy przepustnica nie jest zawalona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Może źle wyregulowane LPG rozregulowuje korekty benzynowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panda002 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Gaśnie na LPG? Witam, z góry przepraszam za odkopanie tematu. U mnie występuje gaśnięcie na LPG, na benzynie wszystko w porządku. Można z tym sobie jakoś poradzić, czy trzeba jechać na regulację do 'gazownika'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Sam raczej niewiele zrobisz przy LPG więc odpowiedź zdaje się być oczywista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi