the_saint Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Cześć Od pewnego czasu śledzę sobie ogłoszenia sprzedaży Megane 3. Kilka dni temu zauważyłem takie poleasingowe Megane z dziwnym wyświetlaczem ( a tak naprawdę to z jego brakiem). Czy ktoś wie może dlaczego zamiast wyświetlacza samochód ma tylko jedną kontrolkę? Nie jest to chyba specjalnie zubożona wersja pod niefabryczne radio? Mój odnośnik Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Tak pewnie właśnie jest. Rany, jaka bieda! Ciekawe czy ma tam silnik, czy trzeba konia zaprzęgać?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 To być może wersja business+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 to wersja Generation czy jakoś tak. Ma inny zderzak tylny - odblaski są inaczej zamontowane, brak karty, tradycyjna stacyjka i wiele innych rzeczy. Taka wersja bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 To wersja jak wyżej piszecie Generation. Bida z nędzą, auto flotowe dla firm, które "podcierają .... szkłem". Silniki dCi 85KM. Kolega jeździł tą "bidą" w skądinąd światowym koncernie ABB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_saint Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Widziałem już kilka egzemplarzy Generation, które miały np. analogowy prędkościomierz, lusterka regulowane ręcznie czy brak podłokietnika, ale tu zaskoczył mnie ten wyświetlacz. Nie sądziłem, że można aż tak oszczędzać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Kiedyś też oglądałem taki samochód, nawet chciałem kupić, ale na szczęście się opamiętałem ;) Pamiętam, że Generation nie mają z tyłu dzielonej kanapy. W tym konkretnym modelu widać zegary i kratki nawiewowe z Fluence. dodatkowo warto zwrócić uwagę, że auto jest odpalane na klasyczny kluczyk, a nie na kartę jak to jest w pozostałych Megane. Edytowane 30 Maja 2017 przez sebastian_wifi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colt1255 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Większość to flotówki. Te auta po prostu miały jeździć. Zero elektroniki. Nic. Cena za ten egzemplarz rozłożyła mnie na łopatki. Powodzenia w sprzedaży :P Edytowane 30 Maja 2017 przez Colt1255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_saint Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Powiem szczerze, że początkowo moją uwagę zwróciła cena. 2013 rocznik z 1.6 poniżej 30 tyś. to rzadkość. Biorąc jednak pod uwagę wersje to faktycznie średnia okazja. Tym bardzie, że plastyki na desce rozdzielczej też wyglądają na jakiś gorszy gatunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras386 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Deska rozdzielcza z Fluence. Pewnie produkcja w Turcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi