ferrit Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Gdzie w kabinie Megane 3 CC jest czujka alarmu ? Jak mam otwarty dach, auto ma zamknięte zamki i sięgałem ręką do wnętrza po pilot od bramy to alarm zaczął wyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RANAULT1 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Witam czujniki są na przednich słupkach przy szybie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Niestety w moim aucie (CC) nie znalazłem wspomnianych czujników tam gdzie opisujesz. Szukam dalej. Przy lampce oświetlenia wnętrza, na środku jest jakieś kółko - być może to miejsce na mikrofon, którego nie mam bo nie mam BT. Czy tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Dokładnie. To miejsce na mikrofon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi