piottro1 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Mam lużny uchwyt od strony kierowcy. Dziś zdjąłem osłonę i zobaczyłem, że brakuje dwóch śrub. Wiem, że najprościej sprawdzić w drzwiach od strony pasażera, ale może ktoś odkręcał te mocowania i potrafi powiedzić czy tam są blachowkręty czy śruby i jakiego rozmiaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Tam są śruby M6x1. Taki sam gwint co są wkręcone na dole w drzwiach tylko krótsze. . Mój odnośnik wkręcasz w "blaszki z gwintem" zamocowane w wewnętrznej części drzwi. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez mireczek01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piottro1 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Dziękuję kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi