babus Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) Jakiś czas temu okleiłem listwę grilla folią samoprzylepną, termokurczliwą. Kolor srebrno - satynowy mat, podobny jak relingi. W oryginale, bodajże w wersji bose, była listwa srebrna - chrom. Wygląda w/g mnie całkiem ok., taki delikatny "smaczek" Edytowane 27 Maja 2019 przez babus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 @babus ładnie to wygląda, taka wisienka na torcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Silverek, dzięki za opinię. Dodam, że listwę bardzo łatwo zdemontować. Jest na kilku zaczepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Witam, Panowie co myślicie o tym? Spojler klapy bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 @darekgt osobiście jestem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Też pomyślałem że nie jest to zbyt urokliwe, dlatego tylko przyłożyłem i sprawdziłem i chciałem się z Wami podzielić opinia, cena w ASO 570 zł + założenie na klej nie wiem ile ale podejrzewam ze 100 zł będzie. Zrezygnowałem z tego a chciałem duży spojler ale w ASO powiedzieli ze już nie produkują i nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 @darekgt 570zł za taki kawalątek nakładki? ASO chyba nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać ze swoimi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Nie dość, że to dobrze nie wygląda, bo nijak się nie wpasowuje w linię auta, to jeszcze ta cena... chociaż dla mnie i tak palnę pierwszeństwa mają srebrne wloty do ph1 za zdrowo ponad 6 stów Edytowane 24 Lipca 2019 przez MichalVTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirror Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Dnia 19.06.2017 o 19:52, dreq02 napisał: mi się zaciski widzą na czerwono (tylko ciemny). Na wieś tuning to nie wygląda. Wieś tuning byłby gdyby w te boki drzwi wstawić 10 kg ledów. Na moich alufelgach te zaciski są nie widoczne (mało co). Też chciałem rozebrać ale nie mam jak i wiedzy by potem to poskładać. Niby proste ale gdyby się coś stało. A propo tuningu z lat 90. Czy to też się liczy?: Elementy czerwonego są przecież Kolego Blake - chyba musisz przyznać, że wnętrze samochodu trochę nabrało charakteru i nie jest nudne szare zwykłe, nie? Pewnie z biegiem czasu się to opatrzy. Ładna Felga. Możesz podać nazwe ty felg i jaki to rozmiar ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek28 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Szukam informacji czy klapa i zderzak tył megane 3 cc z wersji przedliftowej pasuje do poliftowej z 2015 roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi