blake Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 siema, znalazłem pewien filmik na YT jak gość okleja dookoła felgi jakimś paskiem z tworzywa w kolorze czerwonym, nie jest to zwykła taśma co widać na filmie. Chciałbym takie coś kupić, pytanie tylko gdzie to dostać? Ktoś może wie gdzie coś takiego znaleźć lub coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Tutaj: Taśma do felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Nie znajdzie tego w PL? Długo trzeba czekać na przesyłkę z Ali .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Proszę 4x drożej: Taśma Dużo kupuję na Ali, paczki idą od 2 do 3 tygodni. Ceny Małych Chińskich Żółtych Rączek nikt nie przebije. Ostatnio kupiłem końcówkę tłumika z kwasiaka za 5$. u nas koło 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 No rzeczywiście jest różnica to pewnie kupię na Ali dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiszoGT Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Mam to kupione z tego ali, ale słabo to trzyma, przy 240 wszystkie zleciały :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Tyle mi meganka nie wyciągnie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi