mariuszekf Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Przed filtrem może być, pod warunkiem że nie idzie do pompy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1992 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Dnia 14.01.2019 o 13:04, mariuszekf napisał: Te przewody starczają na max. pół roku, u mnie tak stwadnialy że puszczały powietrze, drobnym strumykiem do filtra a później do pompy co jakiś czas babel. Także założyłem czarne gomowe i jest spokój zero powietrza. Do filtra zostawiłem oryginał żeby widzieć co się dzieje Ale zakładałeś silikonowe czy igielitowe? Bo jak te drugie to wiesz... Np tutaj jest silikonowy o grubości aż 3mm ścianki >>>>>>>>KLIK<<<<<<<< Ciekawe czy by zdały zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Silikon one są wytrzymałe są, ale tak stwardniały że zaciagalo powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi