aniewa Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Kup część o numerze katalogowym 113560009R Wygląda tak jak na zdjęciu poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslawl Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Dziękuję Ci bardzo :) Dodano: 01 lip 2017 - 08:15 Hej wszystkim. Odświeża temat bo mianowicie dzisiaj zauważyłem ze jak agresywnie skręcamy w lewo to z nawiewu słychać dziwne odglosy jakby coś tarlo itp. W prawo ten problem nie występuje. Myślicie że to z braku tej poduszki silnika? Nadkola nie obtarte. Dodam tylko ze poduszka juz zamówiona. Dodano: 01 lip 2017 - 08:20 Dodam jeszcze tylko, że jak wyłączone nawiewy to nie ma tego odgłosu. Dodano: 01 lip 2017 - 13:27 I czy moglibyście mi jeszcze powiedzieć na jakie śruby się mocuje te poduszkę? Podpytalem w sklepie mówili że na m12 rozmiar 81mm ale w internecie nie mogę znaleźć potwierdzenia tej informacji Edytowane 1 Lipca 2017 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi