Dime Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Cześć, od dłuższego czasu Meganka mi cieknie. Problem polega na tym, że po myciu na myjni bezdotykowej czy automatycznej, woda dostaje mi się do bagażnika i cieknie można powiedzieć ciurkiem na roletę. Podczas nawet silnych opadów deszczu jednak ten problem nie występuje. Woda przechodzi przez te dwa miejsca zaznaczone na zdjęciu. Pytanie moje jest takie - woda dostaje się najpewniej przez światło STOP w klapie. Lepiej będzie dostać się do tego zdejmując klosz STOPu czy może zdejmując tapicerkę od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Dobrze masz spasowaną klapę ? U mnie cieknie przez klapę bo zaniżona jest, polej wodą z butelki i bedziesz wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Żeby wyjąć lampę stopu musisz zdjąć z klapy środkowy plastik od wewnątrz. Chyba był już taki temat na forum, są w nim podane rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi