Sati Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) 10k... chciałbym się zamknąc w tej cenie z pierwszymi naprawami po zakupie. Edytowane 4 Lipca 2017 przez Sati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 W takiej cenie powinieneś znaleźć coś ciekawego. Dziwi mnie, że patrzysz na te najtańsze ogłoszenia. Może warto oglądać droższe z nadzieją na mniejsze nakłady po zakupie? Przykład 1 Przykład 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sati Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Kryteria wyszukiwania: czarne, 3 drzwiowe, silnik benzynowy 1,6 lub 2,0... To z drugiego linku dość ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Czarny samochód pięknie wygląda, niestety tylko przez najbliższą godzinę po myjni. Poprzednią MII miałem w tym kolorze i mimo, że mi się podobała powiedziałem nigdy więcej. Ale to oczywiście kwestia gustu :) Ogólnie do Twoich głównych kryteriów proponuję dodać "sprawdzone źródło, dobry stan techniczny, pewna historia". Wiem, że tego nie szukasz ale ASO w Jeleniej aktualnie poleca: Do sprzedania zadbany samochód naszych klientów, Renault Scenic II cena brutto: 13 700 pln Rok prod. 2004 Silnik 1.9 dCi 120 KM przebieg: ok 170 tys. km Samochód zadbany, wymieniony rozrząd, na bieżąco serwisowany Zdjęcia na Facebooku Renault Dzięciołowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sati Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Czarny samochód jest piękny... tak jak piszesz, tylko na chwile ale dla tej chwili jestem w stanie kupić właśnie czarne auto. Niestety ogłoszenie mnie nie interesuje z racji tego że to jest diesel ale dzięki za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 oj tam. Czego wymagać od auta za 6 tys zł? Moje auto co roku traci na wartości więcej. :( Jak będzie niewypał to sprzedasz na części, będziesz na tym do przodu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sati Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Poszukiwań ciąg dalszy... https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-ID6yYPrf.html https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-lift-benzyna-czarna-sport-z-niemiec-ID6yWyQN.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Ta druga podejrzana. Wg wnętrza to jest wersja Sport Way (Mój odnośnik) i one nie były poliftowe. Zresztą polift był robiony od początku 2006 roku, a nie w 2005. Tak, że podejrzewam, że ma przerobiony przód i lampy tył. Może dlatego, że komuś się taki bardziej podobał, a może dlatego, że jak naprawiali to już kupili od polifta, ponieważ łatwiej taki sprzedać. Najlepiej poproś VIN to od razu będziemy wiedzieć jaka jest prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Drugie od typowego handlarza, pierwsze (teoretycznie osoba prywatna). Mimo, że druga jest ładniejsza bardziej skupiłbym się na tej pierwszej (nie lubię handlarzy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sati Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Pierwsza jak dla mnie ciekawsza niż ta druga, dodatkowo jest już z LPG. Czy jest ktoś z okolicy i mógłby podjechać popatrzeć na nią ? Dodano: 16 lip 2017 - 12:37 Dzisiaj znalazłem taki wynalazek, jest pare niedociągnięć ale spoko... https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-16v-ID6yXRJT.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 ^^Stanowczo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Dziwny ten wynalazek, mega zużyta kierownica. Wydaje mi się, że ma sporo ponad deklarowany przebieg ale jest to do częściowego sprawdzenia jeśli poda Ci dane potrzebne do weryfikacji w rządowym portalu. Edytowane 16 Lipca 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sati Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Dlatego pisałem że wynalazek... Kiera to pierwsze co wpadło mi w oko, rdza przy tylnej klapie i listwa boczna która traci lakier... Kolega ma blisko i miał ją dokładnie obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 A to? A nie zastanawiałeś się nad zakupem 3drzwiowego Clio? Byłoby nowsze w tym budżecie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sati Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Tylko ze Clio to raczej z silnikiem 1,2... ciężko znaleźć z większym silnikiem w takiej cenie jak szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi