Mislaw Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Dzień dobry kupiłem na aledrogo moduł opóźnienia zasilania od 0 do 10 sek to jest link z podobnej aukcji http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6560869374 . Moduł chce założyć na kablu sterujący od radia do wzmacniacza . Zaszybko włącza się wzmacniacz i zanim pójdzie sygnał z muzyką mam boom na skrzyni . Dlatego chcę opóźnić jego włączenie o 10 sek . Prośba jak to podłączyć . Z jednej strony są zaciski zasilanie i masa a z drugiej NO COM i NC . Pan w sklepie internetowym powiedział że od radia do modułu w NO a z modułu da wzmacniacza w COM . Aż mi się w to nie chce wierzyć bez zasilania czy nawet masy ? Proszę jak to zamontować . Edytowane 18 Lipca 2017 przez Mislaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Schemat tego sterownika poniżej. Po czasie ustawionej zwłoki zostaną zwarte styki NO i COM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Czyli gość powiedział mi dobrze tak ? Zapomniał tylko dodać że musi być zasilanie i masa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi