cinas Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jakoś może się przyzwyczaję ale : Nie mogę wyszukać hostingu ze zdjęciami , brak podpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Na razie te opcje są niedostępne jak kilka innych, Krzychu cały czas pracuje, ale to musi potrwać. W czasie mojej obecności na forum jest to trzeci skrypt, zawsze coś się zyskiwało i jednocześnie traciło. Jak Krzychu doprowadził do tego że forum zaczęło mięć większą funkcjonalność okazywało się że skrypt nie jest już wspierany i trzeba znowu rewolucję robić. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Szkoda hostingu bo fajnie było można opanować zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 @cinasPewnie będzie, ale za jakiś czas, na razie trzeba wklejać fotki jako załączniki. wiem że to nie rozwiązuje problemu, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 @cinas, korzystaj z załączników. Nad załącznikami też można "jakoś" panować:http://megane.com.pl/attachments/ (link widoczny w menu użytkownika). Pisząc nowego posta możesz łatwo użyć istniejących już załączników - przycisk "Wstaw inne multimedia". Poniżej przykład, fotka odkopana w 10 sekund, z początków istnienia forum. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Panowie a jak wstawić miniaturkę? Wczoraj gdy dodałem jedno zdjęcie jako załącznik wskoczyło na stronę w pełnym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 @pbet miniatury załączników są już dostępne. Test nowego zdjęcia (jeden załącznik wstawiony 3x) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 W starym forum można było uaktualnić swoją ostatnią wypowiedź tak jakby wpisując nowy post (jeśli mój był ostatni) i wskakiwało do starego z adnotacją "dodane xx.xx.xxxx". W "nowym" forum nie zadziałało i niestety wstawiłem nowy post ;/ Da się to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Scalanie postów działa, jak mnie pamięć nie myli scalenie postu zostanie wykonane jeżeli kolejny post zostanie napisany w ciągu 6 godzin. Zwiększymy czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Niestety zniknął prefiks Megane III phIII, o który wnioskowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 @pbet prefix jest, napisz proszę w którym konkretnie forum go brakuje do wybrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Krzychu, chyba chodzi o ten temat: http://megane.com.pl/topic/74523-przód-haczy-o-niskie-krawężniki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dokładnie Na liście nie było phIII do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 @konwil, @pbet, dzięki! Od razu poprawiłem temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1807 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 W starym forum była zakładka brzmiąca mniej więcej "posty od ostatniej wizyty". Świetna rzecz to była. Tutaj tego nie widzę. Czy chodzi o nieprzeczytane posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi