Megane12 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam posiadan megane 3 2012r z fabrycznie radiem ktore posiada tyllo u dolu kolo skrzyni biegow wyjscie czerowny i czarny chinc a po 2 stronie jack do tel. Chcialbym wlozyc radio te nowsze i aby tam za zaslepka byl usb i wejscid na chinc . duzo roboty ? Co musze kupic ? Z lubelskiego ktos mi to ogarnie albo podpowie ?? Bo zeby wlozyc navi to drogo i duzo roboty ? Albo chinski ekranik ktory ma chyba navi i losztuje 1300 zl ?? REGULAMIN FORUM 5.6 Na forum istnieje obowiązek stosowania polskich znaków diakrytycznych oraz zasad interpunkcji. - mireczek01 Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Jeżeli chcesz wymienić radio to tylko z USB w radiu oryginał Renault, potrzebujesz dodatkowo do tego przejściówkę, którą posiada nasz forumowy majster o nazwie: cinas z tego co pamiętam to posiada również radio z USB na sprzedaż, to radio jest poliftowe. Drożej wyjdzie Cię, jeżeli chcesz koniecznie mieć koło lewarka USB + AUX, koszt gniazda to około 100 zł+ no chyba, że trafisz na dobrą okazję i uda Ci się kupić taniej, dodam, że występują rzadko w internecie, stare usuwasz i wkładasz takie samo tylko, że zamiast chinch jest USB+AUX. Dodatkowo potrzebujesz moduł CBOX + wiązkę kabli + gościa z CLIPem w celu aktywacji tejże funkcji + troszkę umiejętności z lutownicą, tutaj również polecam naszego wodza o nicku: cinas, który wszystko tłumaczy jak na tacy, sam korzystałem z tej drugiej opcji, jaką jest CBOX + gniazdo USB+AUX (kupione w swoim zakresie). Jak coś to pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane12 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Ok , wystarczyło by mi radio z Usb na nim , nie musze mieć koło lewarka. Wiec wystarczy wymienić tylko radio i ten box ? XXX XXX Tak teraz myśle ze kpl nawigacji na allegro to okolo1000zl. Jest ktos z Lubelskiego badz okolic max 300km od Białej Podlaskiej kto mi to zamontuje ?? REGULAMIN FORUM - jest lepiej ale: 5.6 Na forum istnieje obowiązek stosowania polskich znaków diakrytycznych oraz zasad interpunkcji. 5.9 Zabrania się nadmiernego i niepotrzebnego stosowania klawisza ENTER, co w efekcie powoduje niepotrzebne wydłużenie postu. Klawisza Enter należy stosować z umiarem. - mireczek01 Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez mireczek01 Brak literek pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Co do nawigacji to dumaj kogoś, a co do Radia USB to wystarczy to radio poliftowe + wiązka, box to ta druga opcja bez wymiany radia, chyba, że nie masz radia z Bluetooth aktualnie to dodatkowo musiałbyś wymienić radio. Najlepszym wyborem dla Cb będzie wymiana radia + wiązka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) 12 minut temu, Megane12 napisał: okolic max 300km od Białej Podlaskiej kto mi to zamontuje ?? Tak, jak było napisane we wcześniejszym poście pisz do @TheOktik on z W-awy to się kwalifikuje. Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane12 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Nie mam bt :( ok wiec wymieniam radio i do tego wiazka ? Wiązkę łącze z radiem i... ??? I jak zamontuje taki zestaw to będe mógł słuchać muzki z radia tak ? Te radio nie ma auxa ? Kupie navi z wtyczkamip&p i radio od cinas ogarne sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Jak nie masz BT to do wymiany jest tez wyświetlacz radia , radio po liftowe + adapter + wyświetlacz koszty około 350 - 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane12 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Tak tak cinas już zamówiłem u Ciebie caly zesaw z nawigacja , nowe radio i mikrofon dzieki wszyatkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi