snowday Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Mam megane 3 coupe i miałem wymieniana szybę czołową ( ASO ) i potem jeszcze sam robiłem czyszczenie odpływów podszybia i wtedy trzeba demontować wycieraczki , kupiłem nowe wycieraczki ale przeskakują i wywnioskowałem że to wina jedynie ustawień ramion wycieraczek i tu pytanie , czy ramiona powinny być tak ustawione, czy od strony kierowcy niżej (zdj nr 1 )? Czy wycieraczka od kierowcy powinna dochodzić do tego miejsca ( zdj2 ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ustawienie ramion wycieraczek nie ma najmniejszego wpływu na to przeskakiwanie. Pisaliśmy przecież o tym tutaj: link. Ewidentna wina wycieraczek (gumy lub konstrukcji). W temacie ustawienia wycieraczek tu jest kilka zdjęć: link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi