slajmi Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Witam wszystkich! Od wczoraj jestem szczęśliwym właścicielem Megane III Grandtour 1.4 TCE z 2009 r. Jest to moja pierwsza przygoda z marką Renault, oby udana! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bukaj66 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Witam wszystkich, rozpoczynam przygodę z Renault w nowej Megance Grandtour 1,6 16V. Na razie jest świetnie i mam nadzieję, że tak zostanie. Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mroczny Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Witam Wszystkich, Nazywam się Tomek. Jeżdżę Megane I ph. I. Meganka "odziedziczyłem" po rodzicach. W sumie mamy ją 12 lat. Dwa lata temu przeszła na moją własność i nie zamierzam się z nią rozstawać . Pozdrawiam Wszystkich dla których Megane to coś więcej niż tylko silnik i karoseria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_balon Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Witam. Właśnie stałem się właścicielem pierwszego samochodu w moim życiu. Wybór padł na Renault Megane I Ph II. Silnik 1.9dCi, rocznik 2002. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszka Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Miło Was wszystkich spotkać w tym Meganowym miejscu Szerokości na drogach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxXIceMenXxX Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam. Posiadam Megane ph 1 i jestem z niej zadowolony.Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobielczak Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Cześć wszystkim! Jestem posiadaczem Meganki Sedan z 2004 roku :P Przebieg to tylko 40tys km, ale niestety mam kilka problemów z autkiem i mam nadzieje ze tutaj na forum otrzymam parę wskazówek Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarus Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam wszystkich! Na razie śmigam fabią ale w najbliższym czasie planuję zmianę na megane II w sedanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sgarbacki Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam wszystkich Forumowiczów ! Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diavollo Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam . Samochód nie mój ale praktycznie w rodznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarabuch Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam, Jestem Klara, a mój pierwszy i obecny samochód to Megane I ph II 1.4 16v z przebiegiem 340 tys km (napisze tylko, że w ciągu 9 lat: padła skrzynia 2 razy, urwałam tylni amortyzator, padły wszystkie cefki po koleji). Czas szukać nowszego > Scenika. ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecker Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam nazywam się Krzysiek. Mam megane coupe z 2000r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irbis Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witajcie:) Troszkę o nas - bo jest nas dwójka - Ja i Moja Ukochana Żona:). Od trzech lat jeździmy już Renault, na początku było to Twingo 1.2 Expression Helios wyprodukowane w 2002 roku w kolorze niebieskim, które służyło nam przez ponad 2,5 roku godnie. Nie mieliśmy z tym autkiem żadnych większych problemów i dla tego decyzja, która miała zapaść była nie łatwa, ale cóż... przyszedł czas na poszukiwania większego autka. Niestety wadą Twingo stał się mały bagażnik. Po długich poszukiwaniach w naszej rodzince znów pojawił się Renault tym razem już większy:P zdecydowanie większy bo Scenic II 1.9 dCi z 2005 roku. Mamy nadzieje, że równie dobrze będzie nam się sprawował jak jego poprzednik. Posiadaczem tego autka staliśmy się dokładnie trzy dni temu i już teraz chcemy Mamy nadzieję iż na forum znajdziemy wiele przydatnych porad oraz pomoc. A i samym może uda nam się coś wprowadzić . A więc Witajcie Forumowicze driver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Meganki II Ph I z 2002 roku, wersja lux privilage ( czy jak się to piszę ) Autko jest z silnikiem diesla 1.9 aktualnie ma 177 k km przebiegu. Ja mam 24 lata i konczę studia na wrocławskim AWF. Wcześniej miałem DU Tico i byłem członkiem forum na Zlośnik.pl ( z tym samym nickiem) Wiedzę motoryzacyjną nabywałem z własnych i cudzych doświadczeń, ale jak tylko będę mógł chętnie pomogę ( tylko najpierw sam się muszę z Megi zapoznać) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash-glogow Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam, Właśnie stałem się właścicielem Renault Megane II ph I 1.4 16V z 12.2002. Mam nadzieję, że moje doświadczenia z tym autkiem będą tak samo dobre jak większości z użytkowników forum. Nie rozpisując się Pozdrawiam Wszystkich i udaje się do lektury wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi