Bebol Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie Szczecin się kłania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafges Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Siema tu Rafges Widze ze u was panuja inne zasady niz u nas na http://forum.meganecoupe.pl/ ale i tak jest miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turek-azja Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Witam wszystkich serdecznie! Jestem tu nowy a już forum bardzo mi pomogło. Pozdrawiam i dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman55 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 jestem na forum świeżo zarejestrowanym fanem Megi II z Lublina i pozdrawiam wszystkich na forum ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek46 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 witam wszystkich na forum bardzo serdecznie,jest to moja pierwsza wizyta i zarazem świeżo upieczonym właścicielem renault megane scenic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjs Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Troche post factum. Bo już dwa posty napisałem na tym forum, ale witam wszystkich serdecznie. Jestem od dwóch tygodni użytkownigiem megane I ph II, auto z 2002, 1.4 16v. JUż miałem pierwsze przygody, które rozwiązałem dzięki temu forum. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_AG Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam wszystkich. jeszcze nie jestem posiadaczem Renówki, ale planuję zakup Megane II, 1,9 DCI, na razie czytam sobie o użytkowaniu tych samochodów ;-) Wcześniej miałem Peugeota 307, jednym słowem porażka, ale to mnie nie zraziło do francuzów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam wszystkich jest to mój pierwszy post na tym forum . Jestem posiadaczem Renówki a dokładniej Grand Scenic'a 1.9 Dci 2004r.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu66 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam wszystkich Od marca męcze Megane II Grandtour 1.9 DCI , rocznik 2004 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_wroc Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam wszystkich, jestem nowym posiadaczem Scenica pozdrawiam tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolczat Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam serdecznie, od tygodnia jezdze megane'em jedynka po FL z silnikim 1.9 dTi w wersji RXE pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaspik Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam serdecznie wszystkich!!! Jestem nowym użytkownikiem SCENICA i nowym forumowiczem. Pozdrawiam Wszystkich ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam wszystkich użytkowników scenica, i nie tylko,od trzech tygodni jestem właścicielem renault megane scenic 1.6 8V 1998r mam nadzieję że (bo to mój pierwszy "francuz") mogę na was liczyć w razie jakiś problemów. Ja sam robie błędy ale minimum ortografii nie zaszkodzi ;-) . Witam wszystkich nowych użytkowników i zachęcam do stosowania się zasad przyjętych podczas akceptacji regulaminu. Pozdrawiam - lepper_pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manio Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam Witam Jestem z Warszawy Saska Kepa od niedawna na forum dajcioe znać jak jestescie z Gocławia i okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAZ Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam forumowiczow od miesiaca jestem uzytkownikiem Megane II 1.5 DCI. Pozdrawiam wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi