bustarga Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 No to klikam razem z Wami, witam wszystkich! Na razie jeszcze bez Meganki ale już wkrótce... kto wie... może już gdzieś na mnie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaaTTi Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam serdecznie, Kołobrzeg pozdrawiam Z Clio na Megane Coupe 97r 1.6e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodar_wild Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 siema... Mam Megi hatchback z '96 roku w ktorym zamontowano maly silniczek 1.6 8v 90KM. Pozdrawiam cały ślask :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluna Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam wszystkich ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka454 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Okolice Lublina się kłaniają, razem z moją Megi Classic Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Witam wszystkich! Gdańsk wszystkim się kłania!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkk01 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Witam! Jako nowy posiadacz starego Megane będę tu chyba często zaglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali_Megane Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Witam wszystkich, Jelenia Góra się kłania Użytkownik Megane I hatchback ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto29 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Scenica i pozdrowionka dla wszystkich:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blawoz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 witam wszystkich forumowiczow. Jestem z Gdyni i interesuje mnie model Scenic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam wszystkich na forum Posiadam Megane Coupe I od 4 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zooltar Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam. Kłania się Damian, kierownik Mégane Coupé I (ph2), z Lublina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubuPN Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Jestem z Poznania i dzisiaj stałem się (mam nadzieję) szczęśliwym posiadaczem Renault Megane Coupe z silnikiem 2.0 16V. Póki co przejechałem nim dopiero jakieś 180 kilometrów i oczywiście jak każda używka ma coś do zrobienia, ale to są kosmetyczne sprawy. Wcześniej ujeżdżałem MG ZR 160 z 2002 roku, ale niestety w czerwcu miałem wypadek, po którym samochód nadawał się bardziej na części niż do reanimacji. Póki co jeśli chodzi o osiągi i prowadzenie to uważam Megankę za całkiem niezły subsytut i mam nadzieję, że nic nie skłoni mnie do zmiany opinii. Tak więc raz jeszcze witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico44 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam wszystkich, kłania się nowy forumowicz Mikołaj z Radomia, kierowca Grandscenica 05 r. i Megane Classic 98 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafo Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam serdecznie wszystkim forumowiczów , jestem Rafał z Lublina i śmigam srebrną Renault Megane 1.4 RL z 98r. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi