bigdada Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Powoli oswajam się z forum. Dzis wlasnie znalazlem ten dział i pragnę przywitać się z Wami serdecznie. Nie krępujcie się i obtrąbiajcie mnie na ulicach (mnie czyli czerwoną megi ph1 w sedanie na DW). Oczywiście zaraz po tym czynie patrząc mi w oczy z uśmiechem, w przeciwnym razie mogę to "obtrąbienie" zrozumiec inaczej :) Jeszcze raz witam i pozdrawiam lukasz `bigdada` Megane Classic 1.6e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHELL Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam wszystkich Renaault Grand Scenic 3 tygodniowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themoon Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam serdecznie. Megane '98 1,6 90km Głogów - woj. dolnośląskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ymejl Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam wszystkich. Właśnie kupiłem Scenica 2002 1,9 dci 02 KM. Od czasu do czasu wpadnę tutaj popytać o coś albo się podzielić spostrzeżeniami, dozo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Górny ŚlONsk pozdrawia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiaa-m Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam i pozdrawiam :) Asia oraz jej megane 98 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schilaci Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam. Scenic 1,9 dCi z 2000 roku bordo metalik z Krakowa pozdrawia wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam wszystkich 8-) . Megane z Łodzi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toddy Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam wszystkich - ja i moja megi 1,9 dci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 witam i pozdrawiam wszystkich scenic 1ph1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rash Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam wszystkich :) Od miesiąca jestem posiadaczem Scenic'a 99r 1,9Dti :) Pozdro z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam wszystkich w imieniu administracji i zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum a także częstego kontaktu z opcją :). Pozdrawiam i bezproblemowej eksploatacji bolidów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucray Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam wszystkich ! Od kilku dni jestem szczęśliwym (oby jak najdłużej) posiadaczem autka z jedynym słusznym logiem 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
web_z Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 witam wszystkich !!!! jestem nowy na tym forum i od niedawna szczęśliwym posiadaczem renault megane z 2001 z silnikiem 1.9 dci. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoneManiac Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 cze 4 * :) Jestem szczęśliwym posiadaczem megane II grandtour 1.9 dCI pozdrawiam :) Witam i upraszam o pisanie po POLSKU i nie przesadzanie z ENTEREM - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi