Prezes Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją :). :) ponieważ wiele problemów na forum już omówiono ;-) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam jednocześnie NOWYM, że to jest temat tylko na powitania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 witam wszystkich mam na imię Szymon jestem posiadaczem renault Megane od 2 dni silnik 1.4 16V 5 drzwi rok 1999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_K Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Witam forumowiczów i klubowiczów Meganki już dawno nie ma w rodzinie a ja tak zajrzałem tutaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koszul Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Witam Wszystkich, Dość nie dawno stałem się szczęśliwym posiadaczem MegiII phI GrandTour 2005 z silnikiem 1.9dCi. :) To jest moje pierwsze auto więc często będę tu cumował w celu zaczerpnięcia wiedzy. :) Pozdrawiam Paweł z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigotczew75 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników i miłośników MEGANEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadi00 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Witam serdecznie maniaków i użytkowników MEGANEK (oczywiście tych którzy zamierzają nabyć też pozdrawiam :-P ) !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobii Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witam serdecznie! Od wakacji użytkownik i posiadacz Megane 1.4 ECO, która niestety daje mi się we znaki, ale nie zamierzam jej zamienić na nic innego ;] Pozdro dla wszystkich, a szczególnie ludków z lubelskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiechool Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witam Koleżanki i Kolegów Wiechool Wrocław:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurer Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich, aktualnie posiadacz klasyka polskiej motoryzacji, ale być może już niedługo to się zmieni, na korzyść jakiejś ładnej Megane 1:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytus Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Witam wszystkich miłośników FRANCUSKIEJ motoryzacji. Od niedawna jestem posiadaczem Scenika 1,6 v8 98r LPG ,na razie bezproblemowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barmanek845 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Witam ! Jestem nowy śmigam od ponad roku Megane II z 2004 r. 1,5 dCi 80 kM. ponizej kilka fotek Pozdrawiam :) Fotki zamieść w odpowiednim dziale. Na forum piszemy z polską czcionką. - witam - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaga75 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Witam wszystkich posiadaczy 4 kółek. Jestem w posiadaniu Meganke II 1.5dCi. Jak na razie w porzo, ale często szukam nowinek i trików w elektronice. Ogłoszenie reklamujące, zostało usunięte. - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam wszystkich jestem na forum od jakiegoś czasu lecz jeszcze nie miałem okazji Przywitać wszystkich jestem posiadaczem Megi HB z 98r 1,6 zdjęcia będą później Jestem z Poznania .pozdrawiam wszystkich forumowiczów . fotki waszych autek będę oglądał jak będę miał własne zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam wszystkich jestem posiadaczem juz 2 Megane Coupe tym razem jest to PH2 :) miałem też golfa ale Megi jezdzi sie 100 razy lepiej. Jestem Silver z poznania . Pozdrawiam 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volot65 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Hejka witam wszystkich aktualnie jeżdżę audikiem ale w domu jest jeszcze Megane II 1.6 16V tak ze z chęcią skorzystam z Waszej wiedzy pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi