piotrszyd Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam Od niedawna jeżdżę autem marki Renault. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam, jak narazie poszukuje dla siebie meganki. Mysle, ze maksymalnie po nowym roku w styczniu powinienem sie stac posiadaczem jakiejs Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertw1a Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam.Już prawie 2 lata jeżdżę renault megane coupe 1.6 8v +LPG.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOHEN Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witam. Swoją Meganką na LPG jeżdżę od 80K km. Przymierzam się do wymiany na nową i stąd ta moja wizyta tutaj. Mam nadzieję, że dowiem się czegoś nowego i przydatnego. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelo76 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witam wszytskich. Miesiąc temu stałem się posiadaczem Renault Megane I PHII 1,9dCi kombi w wersji Expression z 2001 roku. Mam nadzieję, że za jakiś czas będę mógł powiedzieć "szczęśliwym posiadaczem". Chętnie poznam osoby z Tarnowa i okolic jeżdżące meganami. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prymek84 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 witam wszystkich jestem posiadaczem renault megane II grandtour 1.5 dci (od miesiąca) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoti14 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam, od 5 tygodni pomykam Renault Megane II Grandtour 1,9 dci 120 KM, dobra maszyna i wygląda pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajo Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam - Scenic Privilege 2001 z Wroclawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garnek Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam od 2 miesiecy jezdze sobie Meganem 99 1.6 16V RXT pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr98 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam wszystkich renault megane 2002 rok 1 4 16V AIR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk K. Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Od października mam Megane...zakochałem się, chociaż czasem bywa ciężko i mam powazna nerwe na to autko, ogólnie jestem zadowolony,jak Ktos jest z Lublina i ma Megi tej generacji to zapraszam na browar, ja stawiam oczywiście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKo_Berlin Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam Szanowne Grono, wlasnie nabywam Renault Megane II 1.9 DCI kombi 2004 i mam nadzieje, ze bedzie OK. Pierwszy diesel w uzyciu ;-) Pozdrawiam serdecznie 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartan Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam Was, od marca b.r jestem posiadaczem Scenica 98r, 1.6l, jest to moja pierwsza "Renówka" i dopiero zaczynam Ją poznawać- a muszę- bo kupiłem Ją z zamiarem eksploatacji przez dłuższy okres. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuveFan Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam. Od 4 latek posiadacz cliacza ph1 i ostroznie zbierający info o megance na wiosenne zakupy. Oczywiscie w dizelku. I chyba 1,9 dCi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke_Skywalker Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dzień dobry! Łukasz z Warszawy, zawodowo Renault (chociaż to "czerwone" ) zatem służbowe jeździdła to oczywiście Reńki. Przeszedłem przez Megankę Grandtour 1,9 dCi (120 KM, Euro3), potem Laguna II Grandtour (130 KM, Euro4 - tragedia...), obecnie szczęśliwy powrót do nowiuśkiej Meganki 1,9 dCi Grandotour. Żeby się za długo nie rozwodzić - BARDZO dobrze się tym urządzeniem jeździ. Naprawdę miło. Prosząc o wyrozumiałość dla "nowego" na Forum - pozdrawiam :) Ł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi