Moonman Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam wszystkich Właśnie kupiłem Megane Sedan 2004 1.6 16V. Mam nadzieję, że autko mnie mile zaskoczy. Pewnie nieraz będę prosił Was o pomoc techniczną. Pozdrawiam więc wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Jako nowy właściciel Scenic'a 1.9 dci z 2002r chciałem ładnie się przywitać Miejmy nadzieje że nie bede musiał dużo zadawać pytań w stylu jak to naprawić albo czy ten typ tak ma ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardi Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam serdecznie. Dopiero zamierzam kupić renówkę, zatem postanowiłem do Was dołączyć i poczytać. Nie chciałbym kupując auto byc kompletnym laikiem, co niestety juz mi się zdażyło ;-) Pozdrawiam Lombardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakk Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Witam wszystkich kierowników meganek! Od lipca br. jestem właścicielem Scenica 1.6 16V/2001 r., ver. Dynamique. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoroszyt Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Hello:) Od marca jeżdżę meganką 1,6.16v 2000 r w wersji rxe. pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpudello Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Witam wszystkich mam Renault Megane II juz od 3 lat ale dopiero teraz do Was trafiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson76 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Witam wszystkich.właśnie zakupiłem żonie francuską technologię(RENAULT MEGANE 1.6 8V rok 1997) więc chcemy dołączyć do waszej społeczności by móc wymieniać się wiadomościami lub problemami związanymi z eksploatacją tych samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadicc Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam wszystkich:) jeszcze sie nie witałem więc nadrabiam zaległości. Moje autko: Megane I 1.9 dci 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenar Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam Od ok tygodnia poruszam się Renault Megane 1.6 16v + LPG 2000r kombi przesiadka z forda fiesty mk3 1.1 wiec spora różnica Pozdrawiam wszystkich ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 W imieniu Administracji i wszystkich zarejestrowanych użytkowników forum witam serdecznie wszystkich nowych. Proszę o dokładne zapoznanie się z regulaminem i przestrzeganie jego postanowień. (na to kładziemy tutaj bardzo duży nacisk) Poza tym życzę bezproblemowej "współpracy" z Waszymi Reniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyzio1p Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam wszystkich!od tygodnia poruszam się renault megane II 1,9 DCI pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczur Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam Wszystkich! od 3 dni posiadam Megane II 1,9 dci (wersja M czy jakoś KMRG :roll: ), trafiłem na Wasze forum i podobają mi się założenia i pomoc jaką sobie służycie. pozdrawiam wszystkich !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumcajs Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam. Kupilem ostatnio Megane 1.6 z 1996r, szukajac informacji trafilem tutaj i chyba juz zostane;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam serdecznie wszystkich, jestem tu nowy ale już wiem, że jest to bardzo pomocne forum. od niedawna Megane II ph I Grandtour pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baranek Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Mam na imię Łukasz jestem szczęśliwym posiadaczem Megane Coupe 2.0 8V z 1996r Myślę że spędzę na tym forum sporo czasu żeby dużo się nauczyć i też wiele pomóc innym:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi