Geble Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Strasznie mnie wk... drażni takie podejście ASO do klienta. Jeździ? To znaczy, że tak ma być. No niestety pozostaje modlić się żeby ewentualna awaria skrzyni (odpukać w niemalowane) zdarzyła się jeszcze w czasie trwania gwarancji, bo potem koszty naprawy EDC mogą trochę szarpnąć po kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolaLBN Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Na szczęście mam wykupioną gwarancje na 5 lat.Także troche mniej stresu.I tak za 4 lata bierzemy 2 auta ze szwagrem w leasing wiec 5lat gwarancji powinno wystarczyć.Ale mimo wszystko nie podoba mi sie takie podejscie.No zobaczymy jak sie to rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi