Astma Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Witam, Szukałem na forum i nie znalazłem informacji ile kosztuje czysta karta hands free. Chciałbym kupić czystą karte hands free ,sa jakieś źródła poza aso? Czytałem dużo o wymianie chipa PCF7943 w tych kartach ale koszta przekraczaja 70 funtòw za sprzęt i karte z chipem wiec szukam innej alternatywy czyli kupić nowa czystą karte. Prosze o konkretne odpowiedzi bez gadania o kosztach robocizny ,interesuje mnie sama karta. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literkiP_r_z_e_m_o Edytowane 19 Września 2017 przez Astma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 El-cars Zadzwoń 692 085 173. Możesz mieć używana, lub nowa: czysta, lub zaprogramowana- itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astma Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) El-cars nie ma takiej karty. Edytowane 19 Września 2017 przez Astma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Kupiłem dwa tygodnie temu używkę w nowej obudowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astma Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Ale karte hands free ? I wszystko działa? A ile Cie kosztowała u nich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 HF i wszystko działa do Megi 2004. Kopia z oryginału - zadzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astma Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Tylko, że ja nie mam karty HF do auta , a zwykłą.Oczywiście ma system HF w aucie.Napisałem i mail i dostałem odp. "nie mamy w sprzedaży" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Potwierdzam mogą dorobić tylko zwykłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Obecnie jest jakiś problem na rynku z kartami do Megane 2 HF. Nikt nie ma, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Ja mam cały czas dostępne. Mogę dopisać też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi