blake Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Powiem Ci tak, nawet nie myśl o tym złomie bo na każdym kroku mam jakieś ale co do tego samochodu, daruj sobie tą paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku_1 Opublikowano 29 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Oczywiście odpuszczam, właściwie to zamiana auta to taka moja zachciewajka, po prostu wymieniłbym auto i ta się rozglądam za nowszy typem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Nie wiem czemu tak tragicznie oceniacie to auto. Kierownica wytarta (jak w to w Megance typowe) , farba z klawiszy radia schodzi ( jak to w Megance typowe). Ja uważam, że przebieg może być autentyczny. A auto nie jest po prostu odpicowane do sprzedaży co dla mnie też ma pewną wartość wizualną. Jak by ktoś poświęcił na pucowanie wnętrza i mycie silnika ze 2-3 godziny pewno opinie Kolegów były by inne o tym aucie. a jak by jeszcze sprzedawca wymienił kierownicę na "skórę" ( używane są już za 100 zł) to auto wyglądało by zupełnie inaczej. Ja uważam tylko że cena troszkę przesadzona, tak ze 2 tys mogło by być tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku_1 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Cena spadła to podjechałem obejrzeć, mim zdaniem auto ma autentyczny przebieg ale ma minusy: - kolumna kierownicy była rozbierana - biegi wchodzą jak by zamiast oleju był towot w skrzyni, a sprzęgło nie stawia prawie żadnego oporu przy wciskaniu - na tylnym prawym słupku musi być dużo szpachli bo aż miernik mi nie łapał odczytu Jeszcze przed moimi odkryciami gadałem o cenie i auto mogło sie sprzedać za 16500, pewnie by jeszcze trochę utargował ale ja odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi