miloszmomo Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Witam. Samochód to Megane III z 2010 roku z silnikiem 1.5 dCi 110 KM i mam z nim taki problem że jak samochód dłużej postoi, np. całą noc i jest chłodniej to podczas ruszania pojawia się telepanie całym samochodem i nie wiem czy jest to wina sprzęgła czy którejś poduszki. Jak samochód się trochę rozgrzeje to problem znika i rusza normalnie bez telepania. Może ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać, będę bardzo wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Wg mnie do sprawdzenia jest w pierwszej kolejności dwumasa, sprzęgło, płyn hamulcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebianskaskurwoala Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Podłącz do kompa... który na 99% powie Ci, że to przycinający się EGR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 13 godzin temu, miloszmomo napisał: Jak samochód się trochę rozgrzeje to problem znika i rusza normalnie bez telepania. Sprawdź w kolejności ; świece żarowe, przepływomierz, map sensor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi