Refild Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Witam, niedawno zakupilem megane 3 niestety nie dzialalo w niej radio , ogolnie jest to auto z nawigacja jojstikiem itp itd sprzedawca deklarowal ze na wlasna reke zalatwi drugie radio ale po dzis dzien nic sie z tym tematem nie zadzialo dlatego postanowilem poszukac usera z forum z woj lodzkiego ktory ma takie auto z nawigacaj i bysmy sie spotkali za przyslowiowe piwo zobaczyli na podmianke radio czy u mnie wszystko ok i tylko radio do wymiany czy ogolnie problem z instalacja nawigacyjna efekt jest taki ze radio trup nie reaguje na zadne przyciski nie ma tez podswietlenia , za to podczas uruchomienia auta wyswietla sie na wyswietlaczu nawigacji tom tom po czym znika i jest godzina z temperatura jestem ze zgierza , prosilbym o pomoc jezeli napisalem w zlym miejscu posta to przepraszam ale w akcie desperacji Ludzie Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą Nikt was nie goni Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas Trochę szacunku dla czytających. SMS-y będą usuwane! REGULAMIN pkt 5.6 literki PL i interpunkcja- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Na podmiankę nic nie zdziałasz, bo potrzeba kodu do radia jak je podmienisz (lub w 3 generacji trza je zakodować klipem? tego nie wiem). Obecne radio działa (te po wymianie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzol Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Spokojnie możesz radio podmienić na próbę ale szkoda czasu moim zdaniem.Kod jest ale bez problemu znajdziesz w necie dekoder.Poszukaj na allegro radyjka są naprawdę tanie max 150zł. Bezpiecznik F27 w skrzynce bezpieczników w kabinie oczywiście sprawdziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Witam, po miesiącu jednak sprzedawca się odezwał co mnie zdziwiło jednak uczciwie podszedł do tematu i przywiózł mi radio z kodem zakupione pewnie gdzieś na aukcji , po podłączeniu wklepaniu kodu odpaliły głośniki ,które graja nawet dobrze co ponownie mnie dziwiło myślałem ze będzie mnie czekać wymiana, jedyne miejsce gdzie mogę słuchać głośno muzyki to własnie samochód niestety okazało się ze nie mogę okiełznać gniazda usb aux ,wklepałem pare mp3 na pendrive ale tego zaś mi nie wykrywa w źródłach zewnętrznego audio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi