Marciin Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 @Andrzej-2010 staram sie ruszać spokojnie i maksymalnie dochodzic do 2000obr/min. Jutro sprawdze tą końcówkę. Właśnie dzisiaj przegonilem na wysokich obrotach jadąc 130-150-170km/h czyli ponad 2000obr i 3000obr/min. Fakt ze większość jazdy to jazda po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Wcale nie jest konieczne jechać z takimi prędkościami aby uzyskać wysokie obroty silnika. Ja swoje a Ty swoje. I nadal nie dostałem odpowiedzi, o co pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Marciin tam gdzie byłeś na odczycie błędów ,spec nie sprawdzał w trakcie pracy siilnika różnicy ciśnienia na czujnikach przed i za dpf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marciin Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 @krzychu73 nie. @Andrzej-2010 wiem ze nie trzeba wystarczy niższy bieg. Przeczytałem wszystko co napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi