revirek Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Witam Jestem nowym użytkownikiem który nigdy nie miał styczności z francuskim autem, jednak kusi mnie Megane 3 . Gdzie jak gdzie ale na forum na pewno znajdę pomoc przy kupnie . Pozdrawiam Oto ogłoszenie jakie mnie zainteresowało : http://merx.gratka.pl/ogl/22401889.html#5eb8566c4c8582b8,1 Co myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebianskaskurwoala Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Dla mnie komisy to ostateczność. Poza tym ciężko coś powiedzieć o samym aucie na podstawie samego ogłoszenia, poza tym że jest to totalny golas jeśli chodzi o wyposażenie (co w przypadku renault jest rzadko spotykane - imo główną zaletą renault jest właśnie to, że za niewielkie pieniądze można kupić dobrze wyposażone bryki, a tutaj nie ma zupełnie nic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revirek Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 ok dzięki za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) Auto faktycznie z minimalnym przebiegiem, ale czy autentycznym? To wychodzi jakieś 8 tys km/rok? Taniej było by taxi jeździć do kościoła... W opisie ujęło mnie: Stan techniczny:Nieuszkodzony....czyli wyklepany ;) Jak dobrze poszukasz, to w tej cenie znajdziesz 4-ro letnią Megane. Edytowane 21 Października 2017 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revirek Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 a może ta : https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-4-tce-130km-polski-salon-klimatyzacja-automatyczna-ID6zdGFX.html#d430dbb9bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Stan :Używane To musisz sam sprawdzić, czy nie jest po dzwonie. Cena też nie jest atrakcyjna jak za 6 letnie auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revirek Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) Oglądam ale tańszych nie widzę, a dodam że szukam benzyny lub benzyna+lpg. Edytowane 21 Października 2017 przez revirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 1 godzinę temu, kacper69 napisał: Jak dobrze poszukasz, to w tej cenie znajdziesz 4-ro letnią Megane. 4 latek poniżej 30k PLN? Chyba taki 3w1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 ...w piśmie jest napisane szukajcie , a znajdziecie... Ja swoją Megane 3 w wieku 4 lat wyłowiłem w cenie 20 tys zł, fakt że z przebiegiem~200 tys km, ale ja go na niej zrobiłem, nie chwaląc się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revirek Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 16 minut temu, kacper69 napisał: ...w piśmie jest napisane szukajcie , a znajdziecie... Ja swoją Megane 3 w wieku 4 lat wyłowiłem w cenie 20 tys zł, fakt że z przebiegiem~200 tys km, ale ja go na niej zrobiłem, nie chwaląc się ;) tyle że nie szukam diesla i przebieg też nie taki jak szukam więc chyba tańszych po prostu nie ma co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 w piśmie test też napisane.... nie traćcie nadziei .... Fakt, trudno upolować młode auto z benzyną, bo takie we fotach nie są kupowane , a jak ktoś prywatnie je kupił, to raczej nie sprzedaje po 3-4 latach, jak dobrze służy i nie jest po wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revirek Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 A jaka jest róznica między 1.6 100KM a 1.6 110KM bo znalazłem jeszcze takie cudo : https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-16v-100km-klima-tempomat-bezwypadkowy-ID6z4n0T.html#e19cb60283 Albo dołożyć trochę do tego : https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-16v-grandtour-dynamique-pl-lpg-zamiana-ID6z9MKr.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Borzejedyny! Co za bieda, nawet lusterka ma ręcznie ustawiane a do tego deska z Fluence. Po prostu żal to kupować. Odpuść tego kondona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revirek Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 11 minut temu, Testral napisał: Cięcie. ok a ten drugi w poście ? REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) 54 minuty temu, kacper69 napisał: Ja swoją Megane 3 w wieku 4 lat wyłowiłem w cenie 20 tys zł, fakt że z przebiegiem~200 tys km, ale ja go na niej zrobiłem, nie chwaląc się ;) Czyli wykupiłeś swoje auto służbowe po leasingu. Wówczas się zgodzę. Dogadasz się z szefem i można ale zwykły Kowalski nie ma szans na taką akcję. Edytowane 21 Października 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi