ptaku_1 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Może ktoś oglądał te auto? http://allegro.pl/show_item.php?item=7012397592#thumb/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Nie wiem jakie przeznaczenie, ale szukaj wyższej wersji wyposażenia. Ta to najniższa Generation, słabe wygłuszenie i materiały, skrzynia 5-tka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Mizerne zdjęcia. Brak info o pochodzeniu, może by VINa podał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku_1 Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Ten model odpuszczam dziś jadę obejrzeć Fluence, co do wyposażenia to ja zwracam uwagę na klimę reszta to dla mnie zbędne gadżety wszystko co potrzebne typu szybki i lusterka elektryczne ma każde auto. Edytowane 30 Października 2017 przez ptaku_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 W Jeleniej ASO sprzedaje Fluenca: https://www.otomoto.pl/oferta/renault-fluence-limited-1-6-16v-115-km-salon-pl-gwarancja-serwisy-do-2020-opony-zimowe-ID6yXOKN.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku_1 Opublikowano 31 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Nie moja liga $$$ ja szukam czegoś z 2010-2011. Wczorajszy Fluence był nawet ładny dzwi miał lekko szpachlowane tak po 380-400mikro. Nawet bym sie na d nim zastanawiał ale zdziwiło mnie że facet miał w bagażniku kompletne nowe sprzęgło. Kto kupuje części żeby je sprzedawać z autem, może mu coś innego wyskoczyło do roboty i stwierdził ze za dużo tego do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi