uzytkownik_forum Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Hej, bardzo proszę o pomoc w ocenie poniższego samochodu: https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-dci-130-km-166-tys-km-lift-ledy-duza-kolorowa-nawigacja-ID6yRgud.html#55845bcbba Czy cena warta auta, przebiegu oraz wyposażenia? Bardzo proszę o info:) VF1KZ000647938051 Edytowane 4 Listopada 2017 przez uzytkownik_forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Cena bardzo niska, budzi wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownik_forum Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 W takim razie w jaki sposób najlepiej sprawdzić historię takiego auta? W ASO czy Internet? To mój pierwszy taki zakup i poszukuje jakiejkolwiek pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Jak nie znasz kogoś zaufanego kto zna się na autach to najlepiej po wstępnych oględzinach (na forum i w necie jest masa informacji na co zwracać uwagę) zapłacić około 300 zł w ASO za szczegółową kontrolę auta w podobnym zakresie jak ten: https://www.renaultwarszawa.pl/Serwis/KontrolaPrzedZakupem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownik_forum Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Ok, a jak wygląda opcja ze sprawdzeniem VIN? Wystarczy, że podejdę do jakiegoś salonu Renault we Wrocławiu z numerem VIN i powiedzą mi co się z nim działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Raczej nic Ci nie powiedzą bo nie jesteś właścicielem auta. Musiałbyś mieć dowód rejestracyjny. Zależy od ASO ale pamiętaj, że oni mają tylko swoją historię i jeśli było serwisowanie lub naprawianie poza nimi to nie będą o tym wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) Nie prawda jak kupowałem swoją Megankę to podałem ojcu Vin i w ASO chyba za 40zł wydrukwali historię z systemu (nawet swoją pieczątką podbili), więc to zależy od podejścia pracownika ASO. Edytowane 6 Listopada 2017 przez tomqu86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi