pbet Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Oczywiście nikt by się nie obraził gdyby był taki gadżet jak wiele innych z resztą. To czy jest w jakiejkolwiek wersji to pytanie do użytkowników najbogatszych wersji czyli Bose bo chyba GTline nie było w phIII tylko GT ale tam już silnik 2.0Tce. Znalazłem taki temat: Link gdzie potwierdza się, że nie ma. Z resztą jakby był to w instrukcji byłoby wspomniane z dopiskiem "zależy od wyposażenia", a nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Wersja Bose też nie posiada nawiewu z klimatyzacji do schowka. Bose była najbogatszą wersją wyposażenia? raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkas Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Ja mam Zen i też nie ma klimy w schowku :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Wycinek z katalogu rocznika modelowego 2015 data wydania 6.10.2014 A tutaj z katalogu z datą wydania 12.12.2013 Edytowane 9 Stycznia 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebartz Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Hej, Po fali ostatnich upałów pozwolę sobie odświeżyć temat. Czy ktoś się zabrał za przerobienie schowka żeby był klimatyzowany? Chodzi i pociągnięcie wężyka z nawiewu bocznej kratki i użycia jakiegoś zaworka np: http://allegro.pl/audi-vw-skoda-seat-regulator-klima-schow-1z0816355-i7247459208.html#thumb/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Można tak zrobić żaden problem dla upartych~niestety gwarancja nie pozwala na tego typu zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebartz Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Modyfikacja udana, zajmuje jakąś godzinkę i można się cieszyć chłodzonym schowkiem całkiem nieźle dmucha jak się zamknie kratkę nawiewu z boku pasażera. Koszt to jakieś 50zł (brak możliwości kupna krótkiej rurki i nie miałem otwornic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek_i_lolek Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Napisz coś więcej kolego. Skąd dokładnie bierzesz zimne powietrze, gdzie wlatuje w schowku, co trzeba demontować? Z chęcią zrobię taki myk u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebartz Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Hej, Robiłem na podstawie programu 101 napraw w TVN Turbo ;) https://player.pl/programy-online/101-napraw-odcinki,3804/odcinek-3,S06E03,97079 Zimne powietrze jest brane z tunelu do bocznego nawiewu. Efekt jako taki - w trasie nawet coś tam schłodzi jak klima jest ustawiona na dość niską temperaturę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi