lukavip Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Witam, Zakupiłem Megankę III ph I i mam pytanie o kartę Hands Free. Czy wychodziła wersja z kartą, gdzie było trzeba dusić na przycisk by otworzyć auto? Czy jeśli posiadam kartę to musi ona otworzyć "bezdotykowo" auto? W klamce mam czujniki, przynajmniej przydymione zaślepki. Idzie jakoś to rozpoznać czy mam wersję z hands free czy bez? W Megane II ph II miałem Hands Free i wszystko działa super. Karta w kieszeni a ja otwieram auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 A auto odpala bez wkładania karty w czytnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Jak masz na karci chromowane logo renault to masz hands free. Jak logo jest czarne to nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukavip Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Auto odpala tylko z karta. Logo mam czarne. Czyli nie mam hand free. No szkoda. Pewnie nie opłacami się dokładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 A masz jedną kartę do auta czy dwie? Jeśli 2 to czy druga działa tak samo? Jeśli tak to raczej nie masz HF. Masz przyciski w klamkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukavip Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Karty działajątak samo. Nie ma przycisków w klamkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Więc nici z HF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi