pbet Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Ostatnio zauważyłem, że po zamknięciu auta dioda od ręcznego świeci jeszcze kilka minut. Nie gaśnie od razu po zamknięciu. Też tak macie? Edytowane 24 Listopada 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Wcześniej tego nie zauważałem ale dzisiaj czekam na żonę, podchodzę do okna i widzę, że auto już stoi na parkingu, a w środku żarzy się dioda. Zdziwiło mnie to dlatego zapytałem ale jeśli tak ma być to spoko Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Tak ma być - to jest tak długi czas, jak grające radio na postoju. Później następuje przełączenie w BSI i dioda gaśnie. Jeśli zamkniemy kartą gaśnie od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 8 minut temu, jabrze napisał: Jeśli zamkniemy kartą gaśnie od razu. Sprawdziłem i nie ma znaczenia czy kartą czy HF. I tak świeci kilka minut. Wygląda na to, że jest tak jak piszesz czyli gaśnie mniej więcej po takim samym czasie jak odcina prąd z gniazd zapalniczek aczkolwiek bez względu na sposób zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Tego nie wiedzialem. W Lagunie i Espace wydaje mi się że gaśnie od razu po zamknięciu kartą. Również nie gaśnie od razu - byłem sprawdzić - gaśnie po ok 3 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 temat ostatnio ktoś poruszył i jest to całkiem normalne. Równocześnie z diodą w kneflu świeci się też kropka (w sceniku) w przycisku zamknięcia drzwi, gasną równocześnie obie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi