Yoke1992 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Witam. Ostatnio zauważyłem że silnik w moim samochodzie wydala dziwny metaliczny dźwięk. Dziś przysłychałem się pracy silnika i wyczyściłem parę części jak przepływomierz oraz EGR lecz ten irytujący dźwięk nadal jest. Zaczyna się on od 2000 obrotów a kończy na 3000 później jest niesłyszalny. Moje podejrzenie to Turbina a wasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoke1992 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Odświeżam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalikd Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ja nie słyszę nic podejrzanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Auto masz od nowości ? Warto zaznajomić się z tematem; Na Co Zwrócić Uwagę Przy Kupnie MEGANE II /1,9/ Dci /120 KM do roku 07.2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Rzeczywiście trudno uchwycić jakieś podejrzane dźwięki z tego nagrania. Może posadź kogoś za kierownicą i niech przegazuje między 2000-3000 obrotów, a Ty nagraj dźwięk przy silniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoke1992 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Od 36 sekundy wyraźnie słychać taki dziwny klekot (drżenie). Aktualnie niemam dostepu do samochodu będę w czwartek próbować naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi