Mislaw Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Panowie i panewki kupiłem na aledrogo przełączniki szyb drzwi od kierowcy wszystko ładnie pięknie ale nie zauważyłem że nie te . Potrzebuję wersję z składanymi lusterkami a kupiłem bez . Czy w megi 3 można zmienić jeden zepsuty klawisz ? Czy dupa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 10 minut temu, Mislaw napisał: Panowie i panewki Mistrz Padłem i nie mogę powstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Jak byś miał dzieci wiedział byś może że to jest tekst z bajki Auta . Lekko zmodyfikowany w oryginale jest panie i panewki i wypowiada to Zlomek . Ale wróćmy do tematu zmienię jeden klawisz ? Edytowane 8 Stycznia 2018 przez Mislaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 A ja nie mówię, że zrobiłeś błąd czy nie wiem o co chodzi tylko, że tekst mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Spoko a znasz odp na me pytanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 jeżeli pekło mocowanie klawisza to tak jest to wymienne, jeżeli sam przycisk to są one lutowane na płytce jak dobrze pamiętam. Jak kupiłem scenika to też miałem pęknięte lewe skrzydełko przycisku od kierowcy, powodowało to nie działanie automatycznego opuszczania szyby. Kupiłem nowy, oryginalny panel (na allegro z wyprzedaży), i w sumie podmieniłem tylko płytkę z przyciskami, bo plastik był "zbyt nowy" a stary taki sam jak reszta auta. Wtedy doszedłem do tego że można wymienić sam plastik na który naciskasz palcem. Niestety ale resztę wywaliłem bo mi potrzebna nie była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dzięki za odp . Niestety płytki nie podmienie bo jest inna . Tak mi też pękł tylko klawisz a nie zauważyłem że można kupić je same i kupiłem cały panel . Z drugiej strony za cały panel dałem 30 a sam klawisz 16pl , wygląda na to że wymienię klawisz i będę miał 3 zapasowe bo nie opłaca się odsyłać i koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi