LICHU Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Panowie mam szybkie pytanie. Jak ustawić zegarek ? Radio i wyświetlacz wymieniłem na poliftowe z USB i za cholerę nie idzie ustawić godziny.... moje auto jest z 2009r. Macie jakiś pomysł? Edytowane 14 Stycznia 2018 przez LICHU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Przejść do menu „Zegar”. Obrócić 4 aby ustawić pozycję „Godzina”, następnie nacisnąć 4 aby zatwierdzić godzinę. Obrócić 4 aby ustawić pozycję „Minuty”, następnie nacisnąć 4 aby zatwierdzić ustawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LICHU Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 W ustawieniach nie ma opcji zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Patrzysz w ustawieniach radia (przycisk setup)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LICHU Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Dokładnie tak. Przeszukalem całe ustawienia radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 A nie masz czasami daszka z dwoma przyciskami po prawej od wyświetlacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LICHU Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Nie mam bo zmieniłem wraz z radiem wyświetlacz na AFFA3. Tak jak pisałem samochód mam z 2009r i było tam fabrycznie płaskie radio, jak kupiłem radio poliftowe z USB wraz z koniecznym wyświetlaczem AFFA3 i wiązką od kolegi CINAS. Wszystko działa poprawnie ale za cholerę nie można ustawić godziny na wyświetlaczu tylko miga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Jak pisałem radio z auta które posiadało nawigacje , dlatego w menu nie ma opcji ustawienia zegarka , można doraźnie ustawić godzinę clipem na wyświetlaczu a docelowo zmiana konfiguracji radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 mam pytanie do kolegi cinas jakie powinna bys konfiguracja w radiu które jest połączone z nawigacja tomtom live i radiem po lifcie z usb na panelu? dodam ze radio jak i navi są z dwóch różnych aut. czyli powinienem w nawigacji i radiu zmienić plik MTC? oraz jaki parametr ustawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Jak wszystko działa to nie ruszać , a co nie działa ? poprawić to co nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 nie działa głos z navi tzn wogule nic nie słychać ale nie wiem czy nie popełniłem błędu jakiegoś w podłączeniu radia z navi. a druga sprawa to wybieranie głosowe też nie działa;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 A w menu radia masz możliwość ustawienia zegarka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Funkcja jest zegarka w menu radia ale nie można ustawić godziny, są puste pola. Dopiero GPS ustawia. I w opcjach navi też mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Czyli radio , masz radio bez nawigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 To jaka wartość powinna być w mtc radia teraz? Bo może przez to nie słychać navi? kolego cinas a mas może na sprzedaż ramkę do joystika navi w tunel ze zwykłym ręcznym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi